Πολωνός Καλλιτέχνης – Stanisław Wyspiański

Ο Στανίσλαβ Βισπιάνσκι είναι ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στην ιστορία του πολωνικού πολιτισμού. Θεατρικός συγγραφέας, συγγραφέας του “Γάμου”, γνωστού στην Πολωνία ως “εθνικό δράμα”, και κορυφαίος καλλιτέχνης του μοντερνισμού (Art Nouveau), ο Βισπιάνσκι συνεχίζει να εμπνέει τους πολίτες της Κρακοβίας και άλλων πολωνικών πόλεων. Η παρουσίαση παρουσιάζει τα πολύπλευρα επιτεύγματα του καλλιτέχνη, ιδίως τα πορτραίτα του με παστέλ, προσκαλώντας τους συμμετέχοντες να συμμετάσχουν σε δημιουργικές δραστηριότητες χρησιμοποιώντας μέσα σχεδιασμού.

2 ώρες

Ο βασικός σκοπός της δραστηριότητας είναι να τονώσει τη δημιουργικότητα των μεγαλύτερων συμμετεχόντων μέσω ζωγραφικής/σχεδίου ή άλλων μέσων

Η επόμενη διαφάνεια δείχνει τρία κομμάτια του Wyspiański.

Χαρτί, μολύβια, κραγιόνια, ακουαρέλες.

Κοιτάξτε την επόμενη διαφάνεια. Μην ξοδεύετε πολύ χρόνο σε σκέψεις, ξεκινήστε να σχεδιάζετε / να ζωγραφίζετε / να χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε άλλη τεχνική για να εκφράσετε τις πρώτες σας εντυπώσεις. Δεν υπάρχει ανάγκη για τελειωμένη εργασία. Απλώς δουλέψτε σε ένα προσχέδιο. Θυμηθείτε: έχετε μόνο 20 λεπτά. Δεν υπάρχουν λάθος ιδέες. Πηγαίνω με το ρεύμα!

Επιπλέον δραστηριότητες και διαδικτυακά εργαλεία:

Translate »